Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for udsolgte varer. 

Salg generelt
Alle priser er angivet ekskl. fragt/leveringsomkostninger. Bogen leveres kun i Danmark. Bogen sendes som privatpakke u. omdeling og sendes med GLS. Der er ikke mulighed for at tilkøbe omdeling.

Betaling
Undepend modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.

Undepend bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Transaktionsgebyret overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer.

Levering
Vi bestræber os på at levere indenfor 3 hverdage. Dog samler vi ordrerne og levering kan derfor ske senest en uge efter ordremodtagelsen. Alle ordrer sendes til GLS Pakkeshop, som du selv vælger ved betaling. Fragt-pris fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen/fakturaen.

I tilfælde af udsolgte bøger eller ændring af leveringstid, vil du straks blive underrettet herom. Vi gør opmærksom på at vi ikke sælger og leverer bøgerne uden for Danmark.

Afbestilling
Ønsker du at afbestille eller annullere en ordre, beder vi dig sende en mail på editor@undepend.com med ” Afbestilling!” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

Fortrydelsesret
Du kan returnere bogen inden for 14 dage efter modtagelse. Bogen skal være ubeskadiget. Faktura skal vedlægges. Adressen er: Undepend, Store Kongensgade 110D 1TH, 1264 København K.

Ved fortrydelse af købet, vil pengene blive tilbageført til det benyttede kreditkort. Tilbagebetalingen sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes.

Hvis du returnerer, skal varerne være i samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af fakturaen.

Fragtudgiften ved returnering af varen påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning på det betalte beløb.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationsret
Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Undepend vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Er du i tvivl
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, så send os en mail på editor@undepend.com

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.
Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Din klage kan indgives her.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse editor@undepend.com.