Back to Bøger

Gør Det Her Nu!

kr. 149

Danmark er det eneste land i Norden, der ikke har udstukket retningslinjer til dets borgere om kriseberedskab. Det gør denne bog.

Den hjælper dig med straks at reagere på alle tænkelige katastrofer. Bogen er overskueligt opdelt efter kategorier, og indholdsfortegnelsen fungerer som et alfabetisk opslagsvæk. Under hver katastrofe, kan du læse, hvad du skal gøre de første 5 minutter, 10 minutter og efterfølgende.

Du kan ikke forvente, at myndighederne redder dig.
Sidste år meldte Danske Beredskaber ud, at de ikke er klar til at håndtere den hybridkrig, som vi allerede ser tegne sig nu. Myndighederne bygger deres beredskab på forventninger. De er ikke forberedt på afvigelser. Af den grund vil de altid være bagud. Derfor satte jeg mig for at lave min egen beredskabsplan skræddersyet til min families og min situation. Denne bog opstod ud af det projekt.

Bogen dækker 50 scenarier. Den giver dig inspiration til, hvordan du selv forbereder dig, og hvad du skal tænke på.

146 sider i praktisk format. S/H. Paperback, 2024.

Beskrivelse

Du kunne også være interesseret i...

Gå nøgen ind i naturen
Gå nøgen ind i naturen
Lær at overleve i vildmarken helt uden hjælpemidler. Denne bog har som sigte, at give dig en ophøjet forståelse – ikke bare af naturen, men også af dit eget moderne liv. Du vil få et nyt syn på naturen, og måske også på dit hjem og de ting du omgiver dig med til hverdag. Bogen er inddelt i 11 kapitler, der med udgangspunkt i dine grundlæggende behov lærer dig den viden, du har brug for, for at kunne klare dig i naturen uden hjælpemidler. Altsammen er ledsaget af refleksioner over vores tilgang til naturen i dag og en skelen til vores jæger-samlerophav og den forståelse for naturen, som oprindelige folk rundt omkring i verden har. Bogen indeholder øvelser, du kan træne alene eller sammen med dine venner og børn. Bogen er med illustrationer og farvefotos. 146 sider.  Hardcover, 2021.
kr. 249 Læg i kurv